Elinstallation Varberg

Elinstallation i Varberg på kort varsel

Varför vänta på din elinstallation i Varberg? Service är vår grej vilket betyder att vi hjälper dig på kort varsel, på en tid som passar dig. Oftast kan vi komma redan samma vecka! Vi gör allt inom el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. För din trygghet är vi allihop behöriga elektriker och utför alla typer av elinstallationer i Varberg och hela Halland.

Trygga elinstallationer i Varberg

Oavsett vilken elinstallation i Varberg det gäller så kommer vi på kort varsel. För din säkerhet utförs alla elinstallationer i Varberg av behöriga fackmän som även kan service! Samma engagemang oavsett typ av elinstallation: få upp belysning, installera dimmer och spishäll, fixa golvvärme, byta elcentral eller montera laddbox till elbilen.

Många elinstallationer kräver behörighet

El är allvarliga saker och den som inte är behörig måste ofta ta ett steg tillbaka. Förvånande många elinstallationer kräver en fackman: du får exempelvis inte installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat eller utföra någon typ av fast elinstallation. Ring oss därför alltid för trygg elinstallation i Varberg. Tänk på: du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Varberg som du utför på egen hand. Det är både olagligt och livsfarligt men även förenat med brandrisk att chansa med el. Försäkringsbolag accepterar inte heller obehöriga elinstallationer, något som visar på allvaret. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Varberg av lokala elektriker
 • 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Varberg som passar ditt schema
 • Elinstallationer i Varberg till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Varberg

Elinstallation i Varberg samma vecka

Våra elinstallationer i Varberg levereras snabbt. Oftast har vi tid samma vecka. Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer.

Alltid auktoriserade elinstallationer i Varberg

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Varberg.

Eljour 24/7 vid akuta elinstallationer i Varberg

När läget är akut ringer du oss direkt. Vår eljour utför akuta elinstallationer i Varberg och är alltid tillgänglig, dag som natt, vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Varberg du bor.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Varberg

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0340-69 25 17 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.