Laddbox Varberg

Laddbox i Varberg till fast pris - 8499:-

Funderingar på en egen laddbox i Varberg? Ring oss så är den på plats inom två veckor. Vi erbjuder just nu förmånligt paketpris på installation och laddbox i Varberg. En ytterligare fördel med oss som leverantör av din laddbox i Varberg är att vi ser till att du får din del av det förmånliga gröna skatteavdraget. Du få 50 % rotavdrag för Grön Teknik direkt på fakturan! Alltid snabb offert och med en enklare vardag i sikte.

Laddbox i Varberg i smart paket med snabb installation

Välkommen med din bokning! Du får en nyckelfärdig laddbox tryggt installerad av behörig elektriker. Vi har högt tryck på våra populära laddboxar i Varberg men garanterar dig en bokad tid inom kort.

 • Fast pris från 8499:- inkl laddbox & installation i Varberg
 • Välj bland marknadsledande laddboxar
 • Snabb installation – inom 1-2 veckor
 • Skatteavdrag för Grön Teknik
 • En enda kontaktperson samt tydlig process
 • Trygg leverantör – vi har installerat över 500 laddboxar senaste året!
 • Säker installation av behöriga elektriker

Laddbox i Varberg – så enkelt är det

Vi levererar en nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad laddbox i Varberg som är tryggt installerad av behöriga elektriker. Utöver ett smidigt paketpris med fast pris från 8499:- så erbjuder vi ett enkelt upplägg:

1. Välj laddbox samt tillbehör bland vårt urval av marknadens mest populära produkter.

2. Vi lämnar offert med fast pris där ditt skatteavdrag på 50 % för Grön Teknik ingår direkt på fakturan utifrån de förutsättningar din fastighet har.

3. Installation av laddbox i Varberg inom 2 veckor. Våra auktoriserade elektriker bokas in på en tid som passar dig för att installera din laddbox i Varberg.

4. En och samma kontaktperson håller dig underrättad. Finns tillgänglig för frågor innan, under och efter installation av laddboxen i Varberg

5. Laddboxen sätts upp på väggen eller på en stolpe i anslutning till bilens parkering.

6. Ett par timmar senare är din laddbox installerad hemma hos dig i Varberg. Redo att snabbt och säkert ladda din elbil på dina villkor.

Vanliga frågor kring laddbox i Varberg

Vi har installerat ett stort antal laddboxar i Varberg. Ibland får vi frågor och här är några saker kan vara bra att tänka på innan.

Vad krävs av mitt elsystem för att installera laddbox?

En vanlig fråga från kunder gällande installation av laddbox i Varberg är om elsystemet hanterar det. Som behöriga elektriker kan vi alltid göra en korrekt bedömning – och oftast finns inga hinder. I samband med att vi installerar laddbox i Varberg åtgärdar vi vid behov även andra elinstallationer. Exempelvis installation av jordfelsbrytare, något som din laddbox enligt svensk standard måste ha. Vi är en trygg leverantör med enbart auktoriserade elektriker som gör jobbet och som gärna hjälper dig bedöma om husets elsystem är i gott skick innan vi installerar din laddbox i Varberg.

Lämplig effekt för laddbox i Varberg?

Vi ger alltid professionella installationer utifrån dina behov. Att installera för hög effekt i onödan kan medföra ytterligare kostnader för dig, exempelvis ett mer kostsamt elabonnemang samt dyrare hårdvara. När det gäller laddning hemma så behöver du vanligtvis inte ha så hög laddeffekt, då tanken är att du ofta laddar fullt under nattens alla timmar. Vi anpassar våra rekommendationer för din laddbox i Varberg utifrån vad som lämpar sig för dina behov och ser alltid till att du har effekt nog så att bilen hinner ladda klart över natten.

Vilken kontakt krävs för min laddbox i Varberg

Det snurrar många begrepp när det kommer till installation av laddbox hemma: 1-fas, 3-fas, typ 1 och typ 2 etc. Som behöriga installatörer följer vi rekommenderade standarder. Vill du ha mer information kring vad som gäller så säger du bara till. Kortfattat: enligt EU:s ska typ 2-kontakten vara standard för växelströmsladdning och CCS-kontakten vara standard för likströmsladdning.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Varberg

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0340-69 25 17 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.